MHP Seyhan İlçe Kadın ve Aile Politikaları Ekibi 7/24 MEDYA’yı Ziyaret Etti
MHP Seyhan İlçe Kadın ve Aile Politikaları Ekibi 7/24 MEDYA’yı Ziyaret Etti
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan İlçe Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) Başkanı Figen Öğülen, 7/24 Medya Gazetesi’ni ziyaret ederek parti çalışmaları ve toplumsal projeler hakkında bilgi paylaştı. Öğülen’e MHP Seyhan İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Nihal Karacan, Nurten Er, Rabia Edis ve Büşra İşler de eşlik etti.
Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen görüşmede, kadınların toplumdaki rolünün güçlendirilmesi, çocuk ve aile politikaları, engelli bireylerin haklarının korunması ve sosyal projelerin etkinleştirilmesi konuları detaylı olarak ele alındı. Başkan Öğülen, konuşmasında, “Toplumun her kesiminin sesi olmayı ve özellikle kadınlarımızın, çocuklarımızın ve engelli bireylerimizin haklarının korunmasını sağlamak önceliğimizdir. Bu konuda medyanın farkındalık yaratıcı rolü çok önemlidir” ifadelerini kullandı.

Ayrıca, gençlerin toplumsal hayata aktif katılımını teşvik edecek projelerin önemine de değinen Öğülen, kadınların iş hayatında ve sosyal yaşamda daha fazla yer almasını destekleyen çalışmalar yürüttüklerini belirtti. Görüşmede, yerel yönetimlerle iş birliği yaparak farkındalık eğitimleri ve seminerler düzenlemenin planlandığı da ifade edildi.
Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi ve karşılıklı iyi dileklerle tamamlandı
Haber : Özlem PEKDURANER















