AK PARTİ SEYHAN İLÇE KADIN KOLLARI’NDAN 7/24 MEDYA’YA ZİYARET
AK PARTİ SEYHAN İLÇE KADIN KOLLARI’NDAN 7/24 MEDYA’YA ZİYARET
Ak Parti Seyhan İlçe Kadın kolları Başkanı Sümeyra Özdemir, Seyhan Kadın Kolları Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Sema Durak, Seyhan Kadın Kolları Teşkilat Başkanı Hatice Çokörekler, Seyhan Kadın Kolları Sosyal Politikalar Başkanı Hilal Verinç ve Seyhan Kadın Kolları Tanıtım Medya Başkanı Müzeyyen Özdemirler 7/24 MEDYA Gazetemizi ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette kadınların sosyal, ekonomik ve siyasal hayatta daha güçlü biçimde yer almasının önemi, kadınlara yönelik çalışmalar ve toplumun farklı kesimleriyle kurulan iletişim üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.
AK Parti Seyhan İlçe Kadın Kolları Başkanı Sümeyra Özdemir, kadınların toplumun her alanında aktif rol üstlenmesinin büyük önem taşıdığını belirterek, “Kadınlarımızın sosyal ve siyasal hayata daha güçlü katılımını önemsiyoruz. Kadınların, ailelerin ve toplumun farklı kesimlerinin ihtiyaçlarına temas eden çalışmalar yürütmeye; sahada vatandaşlarımızla bir araya gelerek onların görüş ve beklentilerini dinlemeye devam edeceğiz. Güçlü bir toplumun oluşmasında kadınların emeğinin ve katkısının çok kıymetli olduğuna inanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Kadınların toplumsal hayattaki etkinliğini artırmaya yönelik çalışmaların yanı sıra sosyal politikalar, teşkilat çalışmaları, tanıtım ve medya faaliyetleri ile vatandaşlarla doğrudan iletişimin önemi de ziyarette öne çıkan başlıklar arasında yer aldı.
Haber : ÖzlemPEKDURANER















