Kutlu Parti Adana İl Başkanı Berna Çetin’den 7/24 MEDYA’ya Ziyaret
Kutlu Parti Adana İl Başkanı Berna Çetin’den 7/24 MEDYA’ya Ziyaret
Kutlu Parti Adana İl Başkanı Berna Çetin, 7/24 MEDYA Gazetesi’ni ziyaret etti. Ziyarette Adana’nın siyasi gündemi, kentte yürütülen çalışmalar ve yerel siyasete ilişkin çeşitli konular değerlendirildi.

Görüşmede siyasette kadınların temsili ve karar alma süreçlerindeki yeri, toplumun farklı kesimleriyle kurulan iletişim ve kent yaşamına yönelik çalışmalar üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Adana’nın sosyal ve siyasal yaşamına ilişkin değerlendirmelerin de yer aldığı ziyaret, samimi bir atmosferde gerçekleşti.

Nazik ziyareti dolayısıyla Kutlu Parti Adana İl Başkanı Berna Çetin’e teşekkür edilirken, çalışmalarında başarı dilekleri iletildi. Ziyaret, günün anısına gerçekleştirilen fotoğraf çekimiyle sona erdi.
Haber : Özlem PEKDURANER















