Adana'nın Öncü Gazetesi
$ DOLAR → Alış: 32,24 / Satış: 32,37
€ EURO → Alış: 34,79 / Satış: 34,93

EĞİTİMLİ, UZMAN KADROSU İLE HİZMET VEREN ASRA BEAUTY LOUNGE GÜZELLİK MERKEZİ  ZAYIFLAMA KONUSUNDA OLDUKÇA İDDİALI

 

Asra Beauty Lounge’nin ortakları  Estetiysen Asiye Uyanık  ve Estetisyen Rahime Biçer ile güzellik ve sağlık üzerine konuştuk.

Müşteri memnuniyetini önemseyen, sterilizasyona önem verilen, cilt bakımı ve lazer işlemlerinin loop cihazının altında yapıldığı, çeşitli kampanyalar ile müşterilerine  ödeme kolaylığı sağlayan ASRA BEAUTY LOUNGE, zayıflama ve güzellik konusunda çok iddialı.

Asra Beauty Lounge tanıyalım. Faaliyete ne zaman başladınız?

Eğitimli ve alanında uzman kadrosu ile cilt bakımı, anti aging bakımı, mezoterapi, bölgesel zayıflama, selülit tedavisi, profesyonel makyaj, yüz gençleştirme, akne,leke tedavisi ve lazer uygulaması veren bir güzellik merkezidir. Geçtiğimiz yıl ocak ayında faaliyete başladık. Yaklaşık 1 yıl oldu.

 

Asra Beauty Lounge’nin hedef kitlesini kimler oluşturuyor?

Hedef kitlemiz bakımı ve sağlığı önemseyen herkesi kapsıyor. Günümüzde görsellik çok önemli. Ayrıca ASRA BEAUTY’nin gidişatı güzellik ve sağlık olara ilerlediği için 7’den 70’e erkek kadın demeden herkesi kapsıyor.

 

Cilt bakımında ne tür ürünler kullanıyorsunuz?

Dünyaca ünlü ev aynı zamanda ulusal ödüllere sahip cilt ve vücut bakımı ürünleri ile son teknoloji cihazlar kullanarak hizmet vermekteyiz. Tedaviye yardımcı ürünler ve saf ozon kullanıyoruz. Hem cilt bakımında hem de zayıflama işlemlerinde özellikle ozon kullanıyoruz.

 

BAKIMI VE SAĞLIĞI ÖNEMSEYEN HERKESE HİTAP EDİYORUZ

 

Pandemi sürecinde güzellik merkezinizde ne tür önlemler alınıyor?

Kendimiz ve bize kendilerini emanet eden bütün danışanlarımız için sterilizasyona çok önem veriyoruz. Merkezimize girişte mutlaka ateş ölçüyoruz. Danışanlarımızı steril ederek merkezimize alıyoruz. İşletmemizi açtığımızda ve kapatırken de günlük temizliğimizi yapıyoruz.

 

Asra Beauty Lounge’de sunulan hizmetler nelerdir?

Cilt ve Vücut Bakımı                     Epilasyon                      Zayıflama              El ve Ayak Bakımı

Aqua peel cilt bakımı                       Lazer epilasyon              Kavitasyon           Protez tırnak

Classic cilt bakımı                            Depilasyon (Ağda)        Ozon sauna           Kalıcı oje

Saç ve cilt bakımı                                                                         G5                          Manikür

Medikal cilt bakımı                                                                                                   Pedikür

Dermapen                                                                                                                   Tırnak süsleme

Dermaroller

Led terapi

 

ÇOK İDDİALIYIZ

 

G5 cihazı son dönemde çok revaçta. İşlem sonrası sonuçlar için neler söyleyeceksiniz?

Bu konuyu önemsiyorum. Çünkü kayda değer sonuçlarımız var. Bize gelen raporlu hastalarımız var. G5 cihazını kullandıktan sonraki durumu ile de ilgili raporu var. Adana’da bu konuda çok iddialıyız. Müşterilerimiz karşılığını fazlasıyla alıyor. Danışanlarımız işlem sonarsı sonuç alarak, mutlu bir şekilde gidiyorlar. Fil hastalarımız var. Onlar da güzel sonuçlar alıyor. Yağ kitleleri olan, zayıflamak isteyen, forma girmek isteyen, kas ağrıları çeken, masajı seven herkes merkezimize gelebilir. G5 işlemini tüm vücuda uyguluyoruz.

 

Bakımla ilgili ne tavsiye edersiniz?

Güzelliği sağlıktan ayırmıyorum. Sağlık eşittir güzelliktir diye düşünüyorum. Kadın erkek herkes kişisel bakımına dikkat etmeli. Cilt mutlaka temizlenmeli. İnsanlar kremlere ciddi paralar verirken temizleme ürünlerini çok önemsemiyorlar. Hatayı burada yapıyorlar. Cilt iyice temizlenmeden üzerine hangi ürünü kullanırsanız kullanın çok fayda etmez. Cilt derinlemesine temizlenmeli.

 

Müşteriler size nasıl ulaşabilir?

Güzelyalı Mah. T.Özal bulvarı Kısacık Apt. No: K:1 No:2 Çukurova/ Adana adresinde hizmet vermekteyiz. İletişim numaramız 0322 233 92 12.

 

RÖPORTAJ : ÖZLEM PEKDURANER

 

 

 

 

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ