Adana Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Niyazi Göger’den Esnaf ve Sanatkârlarla Dayanışma İftarı
Adana Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Niyazi Göger’den Esnaf ve Sanatkârlarla Dayanışma İftarı
Adana Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği tarafından geleneksel iftar programı düzenlendi. Program, Adana Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Niyazi Göger’in ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

İftar programına Adana Ticaret Odası Başkanı Yücel Bayram’ın, Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç’ın, Adana Ticaret İl Müdürü Hüseyin Gödelek’in, Halkbank Barkal Şube Müdürü Sami Soydan’ın yanı sıra merkez ve ilçe oda başkanları, yönetim kurulu üyeleri, oda genel sekreterleri ile çok sayıda esnaf ve sanatkâr katıldı.
Ramazan ayının birlik ve dayanışma atmosferinde gerçekleşen programda iftar öncesinde dualar okundu. Aynı sofrada buluşan esnaf ve sanatkârlar, Ramazan ayının manevi iklimini birlikte paylaşma fırsatı buldu.

Programda konuşan Adana Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Niyazi Göger, Ramazan ayının dayanışma, paylaşma ve kardeşlik duygularını güçlendiren önemli bir dönem olduğunu belirterek, bu tür buluşmaların esnaf ve sanatkâr camiası arasındaki birlik ve beraberliği pekiştirdiğini ifade etti.

İftar programı, esnaf ve sanatkâr temsilcilerinin bir araya gelerek sohbet ettiği ve sektörle ilgili görüş alışverişinde bulunduğu samimi bir ortamda devam etti. Katılımcılar, bu tür buluşmaların hem mesleki dayanışmayı hem de toplumsal birlik duygusunu güçlendirdiğini dile getirdi. Ayrıca 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla programa katılan kadın misafirlere çiçek takdim edilerek günün anlam ve önemi vurgulandı.
Program, hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından sona erdi.
Haber : Özlem PEKDURANER















