DİSK Genel-İş Sendikası Adana 1 Nolu Şube Başkanı Ersoy Kalik: Halkın iradesine sahip çıkmak hepimizin görevidir.

DİSK Genel-İş Sendikası Adana 1 Nolu Şube Başkanı Ersoy Kalik: “Başkanlarımıza Özgürlük” Buluşmasında Hak, Hukuk ve Adalet Vurgusu
DİSK Genel-İş Sendikası Adana 1 Nolu Şube Başkanı Ersoy Kalik, Cumhuriyet Halk Partisi Adana İl Başkanlığı tarafından düzenlenen “Başkanlarımıza Özgürlük Bey Mahallesi Buluşması”na katıldı. Etkinlikte, hukuksuz bir şekilde tutuklanan seçilmiş belediye başkanlarına destek mesajları verildi. Halkın iradesine yönelik müdahalelere karşı güçlü bir duruş sergilendi.
DİSK Genel-İş Sendikası Adana 1 Nolu Şube Başkanı Ersoy Kalik, “Demokrasiye, seçme-seçilme hakkına ve halkın iradesine sahip çıkmak hepimizin görevidir. Bu süreçte emeğin, hukukun ve adaletin sesi olmaya devam edeceğiz,” diyerek dayanışma çağrısında bulundu.
Buluşma boyunca “Hak, Hukuk, Adalet” sloganları sıkça atılırken, katılımcılar demokrasiye sahip çıkma iradesini bir kez daha gösterdi.
Haber : Özlem PEKDURANER